TONG AH GRONINGEN

TONG AH GRONINGEN Chinees Indisch Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3472 beoordelingen
19 jan 2021 om 9:05 Jezus tering wat een lekkere loempia
17 jan 2021 om 20:47 Was prima. Wel beetje vet vlees.
17 jan 2021 om 11:41 18:30 aangegeven om te bezorgen, met een reden. Kwam helaas al om 18:12. Gelukkig was ik thuis, maar de andere persoon nog niet.
16 jan 2021 om 20:16 Heerlijk gegeten! Ik bestel hier zeker weer eens.
16 jan 2021 om 20:14 Bestel hier elke week. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en het eten is altijd super goed. De beste chinees die ik in Groningen ken!
15 jan 2021 om 12:16 Babi Pangang met nasi en tomatensoep. Lekker! Alles bij bezorging nog lekker warm, zeer netjes verpakt. Snelle levering. Bezorger was ook prima. kortom: dik tevreden. Een echte aanrader. Als ik zin heb in chinees bestel ik voortaan altijd hier.
14 jan 2021 om 16:53 Altijd fijne gerechten, goed eten en op tijd bezorgd en ook nog heerlijk gegeten, kan haast niet beter. Mijn tong,,, "ah"!
12 jan 2021 om 20:39 Prima gegeten, mooi op tijd ook bezorgd. PS Bij bezorgtijd had ik 18.30 opgegeven en dat klopte keurig
11 jan 2021 om 14:43 Net zo lekker als de vorige keer!
10 jan 2021 om 20:07 Keurig op de afgesproken tijd. Zoals altijd heerlijk eten, warm en smakelijk
10 jan 2021 om 19:31 Het eten was goed maar de bezorgtijd was 105 minuten!!! Hebben er twee keer over gebeld waar het bleef. Werden niet zelf op de hoogte gebracht van de “vertraging”. Hadden dat weten te waarderen. Nu niet dus. Vandaar deze slechte beoordeling.
10 jan 2021 om 16:33 Ik had gevraagd of het om 18:30 kon komen, dat werd 18:10. Kon pas om 18:30 eten dus toen was het al wat kouder. De babi pangang was erg taai en de Fu young hai was ook niet heel erg lekker